понеделник, 16 април 2012 г.

Честит Рожден ден, Мяу!

Тези дни сестричката ми има рожден ден. Освен подаръка трябва да има и картичка, разбира се. И картичката трябва да е пролетна, защото Мяу /така си викаме със сестра ми/ обича пролетта - раззеленилите се и цъфнали дръвчета, младата зелена тревичка, нежните пролетни цветя... Това е за теб Мяучо:


Ще я включа при Картичкофуриите - Винтидж пролет  и
в забавлятелство шесто на Мър-Мяу - Бинго - висулка, цветя и панделка.
Усмихнат пролетен ден ви пожелавам.

8 коментара:

 1. еееее Браво :) Много е яка :)

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотна винтидж картичка!Хартията,цветята ,печата ..всичко е много ретро и много шик!Сестра ти ще остане очарована!И кой не би с такава картичка!Благодаря,че се включи в първото ми предизвикателство при Картичкофуриите!

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасна женствена картичка :-) Сигурна съм, че получателката и много ще я хареса :-)

  ОтговорИзтриване
 4. Много е красива! Много ми харесва този манекен с красиви рози и букетчето от цветя, пристегнато с таиз красива панделка!

  ОтговорИзтриване
 5. Ех,че красива винтидж картичка!Много ми харесаха хартиите букетчето и цялостната атмосфера!Аз бих разръфала и основната хартия за да е в тон с централното изображение (това е само моето виждане) но като цяло е просто приказна!Благодаря ,че се Забавлява с нас!

  ОтговорИзтриване
 6. Разкошна е!Уникални меки цветове,красиви цветя,прекрасни хартии...много,много ми харесва!

  ОтговорИзтриване
 7. Бръм! :) Пък ти като не си ни писала на Мър-Мяуския мейл дето сме го обявили в блога, няма как скришно да ти подшушнем темата на Забавлятелството през Юни, а тук не намирам никъде e-mail-a ти, за да ти пишем ние..
  Тъй че плийз, пиши ни, за да ти я кажем. :)

  Усмих от мен!

  ОтговорИзтриване